Vrachtwagenchauffeur

Soms komt u mankracht te kort. Dan is het waardevol om deskundige hulp in te kunnen schakelen. Als u een chauffeur met C of CE rijbewijs nodig heeft voor uw transport, schakel dan EmployMe in.


Wat heeft u nodig?

Voor elk soort vrachtauto hebben wij chauffeurs met ruime ervaring. Geef aan wat u nodig heeft: nationaal of internationaal, een eenmalige klus of een regelmatig terugkerende klus, een extra chauffeur: wij hebben de chauffeur met de juiste kwalificaties voor u. Voorafgaand aan de opdracht krijgen onze chauffeurs een heldere briefing, waardoor ze op de hoogte zijn van de details van de levering en het vervoer.

Vervoer van kostbare lading

Bij het vervoeren van kostbare lading is het vaak nodig om een beveiliger mee te laten rijden. Daarom heeft EmployMe onboard security beveiligers met C en CE rijbewijs in het bestand. Deze beveiligers zijn extra getraind in situaties rondom vervoer door middel van Robbery Response trainingen. Vooraf vindt er een uitgebreide briefing plaats met een inventarisatie van de risico’s onderweg.
Voor extra beveiliging is het tevens mogelijk om een onopvallende beveiligingsescorte achter de (vracht)wagen aan te laten rijden.


Beschikkingstelling vanuit de Kiwa

Doordat onze grootrijbewijs chauffeurs een ter beschikkingstelling vanuit de Kiwa hebben, vallen ze onder de Niwo vergunning van de opdrachtgever. Hierdoor is het mogelijk om onze chauffeurs in te zetten op ritten voor uw onderneming.

“Wij werken met ervaren vrachtwagenchauffeurs die hun vak verstaan.”


Heeft u een vrachtwagenchauffeur nodig of een chauffeur met beveiligingskwalificaties? Neem dan contact met ons op, dan zoeken wij de chauffeur die past bij uw opdracht.


contact opnemen