Object beveiliging

Om 24/7 toezicht te hebben op bezoekers die uw pand of terrein betreden, kan EmployMe u gekwalificeerde beveiligers leveren. Zowel voor de langere termijn als voor een korte periode. Door een beveiliger te plaatsen, worden bewoners, werknemers, bezoekers, leveranciers en goederen geobserveerd. Het geeft bezoekers een veilig gevoel en het werkt inbraak- en fraude werend.


Professionele beveiligers

Een beveiliger is vaak zichtbaar aanwezig op uw terrein of in uw pand. Zij zijn het aanspreekpunt voor bezoekers en bezorgers. Daarom werkt EmployMe uitsluitend met professionele beveiligers die klantgericht werken. Ze gaan op een nette manier om met uw bezoekers en zorgzaam met uw eigendommen. Wij zoeken de beveiliger(s) die bij u en uw object past.

Beveiliging op maat

Het is mogelijk om het takenpakket van de beveiliger uit te breiden. Denk daarbij aan sleutelbeheer, registratie en controle van goederen, receptiewerk, BHV en toegangscontrole. Daarnaast zijn taken als open- en sluitrondes, controlerondes en cameratoezicht mogelijk. Geef aan wat u nodig heeft, dan zorgen wij voor gekwalificeerde beveiliging met een takenpakket op maat.

Heeft u (tijdelijk) een beveiliger nodig voor uw object? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.


contact opnemen

  • Home
  • Object beveiliging