Koerier

Het vervoeren van uw documenten of goederen verzorgt EmployMe snel en efficiënt. Laat uw reguliere- of waarde transport binnen Europa uitvoeren door een ervaren koerier. Onze chauffeurs hebben kennis van zaken en gaan met zorg met uw documenten of goederen om.

Kostbare goederen

De koeriers van EmployMe nemen hun taak om uw pakket veilig op de eindbestemming te bezorgen uiterst serieus. Het vervoer van zeer waardevolle goederen laten wij aan onze chauffeurs met beveiligingskwalificaties over. Zij zijn getraind om adequaat te handelen als de situatie daarom vraagt.


Beveiliger én chauffeur

De combinatie beveiliger en chauffeur is een specialisatie van EmployMe. Dat scheelt een extra persoon op uw rit. Op korte ritten heeft u slechts één gespecialiseerde chauffeur nodig. Daarbij wordt er extra getraind op situaties in het verkeer, zodat u zeker weet dat de beveiliger uw kostbare goederen optimaal kan beveiligen. Voor uiterst kostbare lading is het mogelijk om twee beveiligers in te zetten als chauffeur. Indien gewenst in combinatie met een onopvallende escorte.


Neem voor efficiënt en veilig vervoer van uw goederen of documenten contact met ons op.


contact opnemen